Nepečený dezert na způsob cheesecake s třešněmi.

Budeme potřebovat

Sušenkový základ

  • 170 g máslových sušenek
  • můžete přidat máslo, ale není nutné

Tvarohový krém

  • 500 g tvarohu
  • 200 g zakysané smetany
  • 200 g smetany ke šlehání min. 33%
  • 120 g cukr moučka
  • vanilka

Ovoce

  • vypeckované třešně

5 – 6 větších sklenic


Postup

  1. Sušenky si rozmixujeme.
  2. Třešně si očistíme a vypeckujeme.
  3. Z lednice si vytáhneme tvaroh, zakysanou smetanu a smetanu ke šlehání. Vše si dáme do misky spolu s cukrem a vanilkou a vyšleháme do hustého krému. Je důležité aby ingredience byli co nejvíce vychlazené.
  4. Jakmile máme vše připravené, začneme vrstvit do sklenice. Můžete použít menší sklenice a mít jen jednu vrstvu, nebo větší a vrstev do sklenice můžete dát několik.