Nepečený dezert na způsob cheesecake s třešněmi.
Budeme potřebovat
Sušenkový základ
- 170 g máslových sušenek
- můžete přidat máslo, ale není nutné
Tvarohový krém
- 500 g tvarohu
- 200 g zakysané smetany
- 200 g smetany ke šlehání min. 33%
- 120 g cukr moučka
- vanilka
Ovoce
- vypeckované třešně
5 – 6 větších sklenic
Postup
- Sušenky si rozmixujeme.
- Třešně si očistíme a vypeckujeme.
- Z lednice si vytáhneme tvaroh, zakysanou smetanu a smetanu ke šlehání. Vše si dáme do misky spolu s cukrem a vanilkou a vyšleháme do hustého krému. Je důležité aby ingredience byli co nejvíce vychlazené.
- Jakmile máme vše připravené, začneme vrstvit do sklenice. Můžete použít menší sklenice a mít jen jednu vrstvu, nebo větší a vrstev do sklenice můžete dát několik.